BIG DATA

BIG data: het toverwoord van tegenwoordig

Mijn motto : “alles is mogelijk, maar wat is de vraag?”

Overal is data beschikbaar, en zonder te realiseren heeft u ook een enorme schat aan data opgebouwd. Maar hoe krijgt u nu grip op data en misschien nog belangrijker; wat kan data voor uw organisatie betekenen?

Belangrijk is te weten dat de wereld van BIG data een andere formulering van de vraagstelling eist om u van dienst te zijn. Ik help om deze vraagstelling zo te formuleren, dat de beschikbare en ook door uw opgebouwde data een wereld van mogelijkheden opent in plaats van een oerwoud van vragen opwerpt.

Inspecter

Met mijn bedrijf INSPECTER visualiseren we data. Bij INSPECTER zijn we uitermate bedreven om data te analyseren, de waarde te bepalen en zo te bewerken dat ze in de “ BIG world” toegepast kunnen worden. Wij zijn in staat om samen met en voor uw organisatie de datawereld te ontsluiten, zodat u en uw organisatie besluiten kunnen nemen op basis van meer (objectieve) parameters dan ooit tevoren.

Door te visualiseren brengen we de wereld van BIG data bij uw organisatie binnen. U krijgt weer ruimte in uw hoofd om te doen waar u goed in bent: visie en strategie ontwikkelen!

Benieuwd of inspecter uw organisatie kan helpen?

 

 

Nieuwsgierig naar wat ik gedaan heb?