ALDI DISCOUNTER

Opdrachtgever: ALDI Vastgoed BV

Projecten sinds: maart 2003 – present

Project- en procesmanager: Robert Savelkoul

Voor ALDI Vastgoed hebben we sinds 2003 tientallen projecten mede-ontwikkeld, ontworpen, gebouwd en verbouwd. In de provincies Limburg, Brabant, Gelderland en Utrecht zijn we mede-verantwoordelijk voor de realisatie van vele ALDI winkels waar u en ik winkelen.

Als projectmanagement zijn we de vraagbaak voor ontwikkelaars en verkoopdirecteuren van ALDI, of het nu gaat over de beste inpassing in elke zich voordoende situatie buiten en binnen of advies bij optredende geluidsoverlast.

Van de potential in het groene veld of het winkelcentrum, tijdelijke winkels tot en met de beste inrichting van de winkel met opstelplaatsen van pallets en koelingen; ALDI vraagt ons al jaren voor advisering in de breedste zin van het woord.

Investeringskostenramingen, bestemmingsplananalyses, budgetbewaking, bewaking bouwomschrijving, optimale uitvoeringsplanning, distributie/laden lossen; we kunnen terugvallen op meer dan 13 jaar ervaring.

Wij kennen de supermarktorganisatie door en door, en kunnen u bij vragen en ideeën van dienst zijn.

ALDI filialen van onze hand zijn onder andere Woerden, Tiel, Waspik, Baarlo, Gronsveld, Sittard, Stein, Millingen aan de Rijn, Hoensbroek, Maastricht, Cadier en Keer, Valkenburg aan de Geul, Drunen, Roermond, Rosmalen, Uden etc.

Nieuwsgierig naar wat ik gedaan heb?